Σεισμόσ Τώρα Αττική - Σεισμόσ Τώρα - Σεισμόσ Στη Σάμο - Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (αναθεωρημένη λύση) ο σεισμός είχε επίκεντρο την αττική 11 χιλιόμετρα, βόρεια, βορειοανατολικά της . Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας.

Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμόσ Τώρα / Seismos Twra Sthn Elassona
Σεισμόσ Τώρα / Seismos Twra Sthn Elassona from cdn1.img.sputniknews.gr
Σεισμός μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική, σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 βράδυ της πέμπτης 9 σεπτεμβρίου στην περιοχή της αττικής. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (αναθεωρημένη λύση) ο σεισμός είχε επίκεντρο την αττική 11 χιλιόμετρα, βόρεια, βορειοανατολικά της .

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε αρκετές .

Σεισμός τώρα αισθητός στην αττική. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 βράδυ της πέμπτης 9 σεπτεμβρίου στην περιοχή της αττικής. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (αναθεωρημένη λύση) ο σεισμός είχε επίκεντρο την αττική 11 χιλιόμετρα, βόρεια, βορειοανατολικά της . Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα. Σεισμός σημειώθηκε στις 15:52 στην αθήνα και παρά . Ο σεισμός έγινε αισθητός σε αρκετές .

Σεισμός μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική, σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (αναθεωρημένη λύση) ο σεισμός είχε επίκεντρο την αττική 11 χιλιόμετρα, βόρεια, βορειοανατολικά της . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σεισμός τώρα αισθητός στην αττική. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας.

Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Mightier Weblogs Stills Gallery
Mightier Weblogs Stills Gallery from www.thepressroom.gr
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε αρκετές . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα. Σεισμός μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική, σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Σεισμός σημειώθηκε στις 15:52 στην αθήνα και παρά .

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 βράδυ της πέμπτης 9 σεπτεμβρίου στην περιοχή της αττικής.

Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα. Σεισμός τώρα αισθητός στην αττική. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 βράδυ της πέμπτης 9 σεπτεμβρίου στην περιοχή της αττικής. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμός μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική, σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (αναθεωρημένη λύση) ο σεισμός είχε επίκεντρο την αττική 11 χιλιόμετρα, βόρεια, βορειοανατολικά της . Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές.

Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα. Σεισμός τώρα αισθητός στην αττική. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 βράδυ της πέμπτης 9 σεπτεμβρίου στην περιοχή της αττικής. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos.

Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. æ' 360百ç§' | Dubai Khalifa
æ' 360百ç§' | Dubai Khalifa from i0.wp.com
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε αρκετές . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (αναθεωρημένη λύση) ο σεισμός είχε επίκεντρο την αττική 11 χιλιόμετρα, βόρεια, βορειοανατολικά της . Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 βράδυ της πέμπτης 9 σεπτεμβρίου στην περιοχή της αττικής. Σεισμός τώρα αισθητός στην αττική. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Σεισμός σημειώθηκε στις 15:52 στην αθήνα και παρά .

Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos.

Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σεισμός μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική, σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (αναθεωρημένη λύση) ο σεισμός είχε επίκεντρο την αττική 11 χιλιόμετρα, βόρεια, βορειοανατολικά της . Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σεισμός σημειώθηκε στις 15:52 στην αθήνα και παρά . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 βράδυ της πέμπτης 9 σεπτεμβρίου στην περιοχή της αττικής. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής.

Σεισμόσ Τώρα Αττική - Σεισμόσ Τώρα - Σεισμόσ Στη Σάμο - Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι.. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (αναθεωρημένη λύση) ο σεισμός είχε επίκεντρο την αττική 11 χιλιόμετρα, βόρεια, βορειοανατολικά της . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.